Σχετικά με εμάς

Home / Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθατε στο Euphoria Beauty & SPA

Η Ιστορία μας ξεκίνησε από αδειοδοτημένη καθώς και εγκεκριμένη αισθητικός Ευθύμια Ζυμάρα. Σπούδασε στην Αθήνα στο Ιδιωτικό Σχολείο Αυγερινόπουλου. Από το 1986, πρωτοπόρος στο επάγγελμα, ξεκίνησε την καριέρα της στο μικρό χωριό Σωτήρα. Με πολλή αφοσίωση, αγάπη και συνεχή εκπαίδευση, κατάφερε να έχει μια πορεία συνεχούς αναβάθμισης και εξέλιξης στον τομέα της αισθητικής. Χρησιμοποιώντας μηχανές προηγμένης τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής – ιατρικής, ειδικεύτηκε στις θεραπείες προσώπου και σώματος.

Μετά το έτος 2019 εξελιχθήκαμε προσθέτοντας λουτρά Σπα στις υπηρεσίες μας. Οι εγκαταστάσεις μας ανακαινίστηκαν χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή κατοικία της οικογένειας, Κυριάκου & Χριστίνα Καβάζι σε ένα υπέροχο και υπερσύγχρονο κέντρο σπα. Το πιο μαγευτικό και μοναδικό αρχοντικό σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες και τις θεραπείες προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες μας.

Προσφέρουμε υπηρεσίες μεταξύ άλλων ατμόλουτρου, τζακούζι, πεντικιούρ, περιποιήσεις σώματος όπως σοκολάτοθεραπείες, απολέπιση σώματος, αδυνάτισμα και σύσφιξη.
Επιπλέον, το λεγόμενο δωμάτιο «Τσάμπρου», όπου μπορείτε να βρείτε το τζακούζι και το μασάζ, περιλαμβάνει επίσης τζάκι, προσφέροντας μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Στον υπαίθριο χώρο μας, ο λεγόμενος «Νηλιάκος» έχει μετατραπεί σε χώρο χαλάρωσης που θα ολοκληρώσει το ταξίδι αναψυχής στο μικρό και πλούσιο κήπο μας. Η ποιότητα, η καλύτερη εξυπηρέτηση και σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές είναι αυτό που χαρακτηρίζουν τις υπηρεσίες μας. Μέσα στον τιμοκατάλογο μας θα βρείτε δελεαστικά πακέτα για κάθε υπηρεσία στην υψηλότερη ποιότητα.

Καλωσορίσατε στο Euphoria Beauty SPA

Θέλετε να κλείσετε ραντεβού?